Nieuws

'Trap-fair' maart 2019

Een fantastische blikvanger in de Kringloop-winkel!! De trap is namelijk weer gestyld in een nieuw thema. Dit keer veel woonassecoires met een 'stoere, robuuste en landelijke' look. Zo kunt u er bijvoorbeeld lampen, kruiken, klokken, mand-en, kussens, (hoeden)dozen, stolpen en kransen vinden. Voor een klein prijsje kunt het kopen waardoor u  direct goede doelen steunt.  Bent u in de buurt of wilt u gewoon eens proeven van deze sfeer kom gerust langs. Van harte welkom.

'Etalage' maart 2019

De etalage is weer veranderd. Na de mint-groene sfeer nu een zacht-roze sfeer. Zolang de roze spullen in de etalage staan kunnen ze niet gereserveerd of gekocht worden.

De spullen van de mint-groene etalage staan nu in de winkel en kunnen dus wél gekocht worden. Ook in de winkel zijn momenteel veel roze spullen te koop.

'Trap-fair'

februari 2019

De trap in de Kringloopwinkel wordt regelmatig gestyld in een specifiek thema. Momenteel staat het thema 'koken' centraal. Allerlei kook-items zijn te zien en te koop. Potten, pannen, pollepels, kookboeken, pannenlappen, weckpotten, deegrollen, bakblikken, schorten, puddingvormen, broodplanken..... en wat al niet meer. Kom eens gezellig langs. Kijk, geniet en koop!

'Vernieuwd interieur winkel'

februari 2019

De laatste weken is de inrichting van de winkel veranderd.

Er is hard gewerkt door de vrijwilligers van de winkel. Ze hebben met elkaar, in goede sfeer en samenwerking, de verouderde kasten verwijderd. Daarvoor in de plaats zijn stellingkasten gekomen. Er is gesopt, gesjouwd, verschoven en vele artikelen hebben een "nieuw" plekje gekregen. Er is meer overzicht ontstaan en ook is er meer plaats voor de spullen. De reacties van klanten waren positief verrassend; "Wow wat een grote ruimte, wat een overzicht, wat ontzettend leuk"!! 

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs! 

Door het afleveren of kopen van artikelen en goederen levert u een bijdrage aan de vele goede doelen die de winkel ondersteunt.

 'Inschrijving' bijzondere artikelen 

januari 2019

Vanaf maandag 7 januari t.m. zaterdag 2 februari staat er in de Kringloopwinkel een kast met bijzondere artikelen.

Heeft u interesse in één of meerdere spullen dan kunt u een bod op het artikel doen.

 

De volgende spelregels en voorwaarden zullen worden gehanteerd:

 

- noteer het artikel, nummer, bod en uw gegevens op het formulier dat in de winkel verkrijgbaar is en deponeer dit in de

  daarvoor bestemde bus

- alleen volledig ingevulde formulieren zijn geldig; dus ALTIJD een BEDRAG invullen

- biedingen kunnen NIET via de site gedaan worden; ALLEEN IN DE WINKEL

- het bod dient aannemelijk of boven evt. genoemd startbod te zijn, anders vervalt het

- hoogste bieder ontvangt een telefoontje of email na de verstreken datum en kan het artikel af halen en betalen

 

De afhandeling van de inschrijving heeft plaats gevonden op maandag 4 februari en het mooie bedrag van € 430,45 opgeleverd.

 'Etalage' januari 2019

De etalage van de Kringloopwinkel heeft weer een 'nieuw' jasje gekregen. Deze keer in een 'mintgroene' stijl.

Ongeveer 1x in de 6 -8 weken wordt de etalage veranderd. De artikelen die er in staan kunnen dan NIET verkocht worden. Ook kunnen ze NIET gereserveerd worden. Pas als de etalage weer wordt veranderd en de artikelen in de winkel staan worden ze verkocht.

'Winterfair' november 2018 

Vrijdag 16 en zaterdag 17 november was het dan zo ver, Winterfair 2018 van de Kringloopwinkel. De benedenruimte was helemaal omgetoverd in een echt winterfair. Er is lang voor gespaard en het was al een feest om het in te richten. Veel vrijwilligers hebben zich er voor ingezet om er iets moois van te maken. Dezewerd beloond. Tien minuten na opening waren er al 125 mensen binnen. In de loop van de dag kregen we een groot compliment van één van de bezoekers: Het is hier drukker dan in de Kerkbuurt. Het was ook een groot sociaal gebeuren. In de kringloopwinkel ontmoeten mensen elkaar. De opbrengst was geweldig: € 11.200,-. Deze is geheel bestemd voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Dit biedt een thuis aan ouders, broertjes en zusjes tijdens de ziekenhuisopname van een ziek kind in het ernaast gelegen Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Zo kan een gezin dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode. 6 december werd het geld overhandigd aan het Ronald McDonald Huis.


Kringloopwinkel Sliedrecht

Rivierdijk 677a

3361BT Sliedrecht

telefoonnummer: (0184)421189

 info@kringloopwinkelsliedrecht.nl

Openingstijden

Maandag    13-17 uur

Dinsdag      9-12 / 13-17 uur

Woensdag   9-12 / 13-17 uur

Donderdag  9-12 / 13-17 / 18-20 uur

Vrijdag        9-12 / 13-17 uur

Zaterdag     10-14 uur